Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (3.51 secunde)
cea particulara (la 40 de zile dupa moarte) si cea universala (de obste), la sfarsitul lumii. Parintele Ilie Cleopa, duhovnicul de la manastirea Sihastria, descrie ce se intampla cu sufletul in primele 40 de zile de la moartea omului.
Elena Udrea a ajuns la concluzia ca nu din cauza prostiei a trebuit sa demisioneze, ci din contra, pentru ca era prea desteapta si unde si-a bagat ea coada, a si zadarnicit planurile si intrigile grupurilor de interese.
Mijlocul verii coincide cu sarbatoarea inchinata Sfantului Proroc Ilie. El tuna si fulgera sau deschide si inchide cerurile pentru a revarsa ori opri ploile.
Managerul General al FCSB, Mihai Stoica, a fost surprins de ultimile rezultate ale giulestenilor si a fost de parere ca echipa lui Adrian Mutu a inceput sa depinda de forma atacantului de 19 ani. " Rapidul a inceput sa depinda prea mult de Rares Ilie.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
In urma cu ceva vreme, primarul Ilie Bolojan declara la prima conferinta de presa avuta cu mass-media sportiva locala ca "nu exista director in Primarie care sa poata ramane in functie daca primarul Bolojan vrea sa-l schimbe" referindu-se la cele doua cluburi patronate de Consiliul Local.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... - De ziua mea, imi doresc multa sanatate, pace si numai lucruri bune.
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
Turul pantalonilor se mai lasa pana la jumatatea feselor, boasele se mai clatina anapoda ca limba clopotului, faciesul aduna multe grimase sub presiunea efortului, ba mai scapa si cate un part, nepoftit si neideologic, in marea opinteala.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
In Romania am venit de multe ori si am avut ocazia sa intalnesc aici multe femei. ... - Da, am fost si la Cerbul de Aur, la Brasov, cu multi ani in urma, cand am avut un concert.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Semnatarii documentului contesta legitimitatea rezultatelor alegerilor care au avut loc in urma cu doua saptamani si solicita Comitetului de Arbitraj sa dispuna masuri in consecinta.
"Fratia" - Marin Neagu si Ilie Stroenescu, au semnat un protocol cu Serdar Elhuseyni, presedintele Consiliului de Administratie al societatii IMUM, dar si cu reprezentantii Sindicatului Liber al societatii. ... "Fratia" au verificat la banca si au confirmat solicitarea creditului in valoare de 150.
Este vorba de intarzierea jocului peste limita regulamentara si neprezentarea legitimatiilor de joc ale componentelor echipei din Galati, ci doar a unui tabel. ... Ilie (4), Irina Lazarin (3), Andreea Mitran (3), Andreea Ianasi (2), Ana Apipie (1), Nicoleta Craciun, Mihaela Patuleanu, Cristina Florica si Andreea Patuleanu.
ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare, Tango.
Conservatorii au mai anuntat Biroul Permanent al Senatului ca, in urma demisiei lui Dan Voiculescu, noul lider al grupului PC va fi Sabin Cutas.
i-a nominalizat pe Theodor Melescanu si pe Radu Berceanu pentru functiile de vicepresedinti, pe Paula Ivanescu pentru functia de secretar si pe Nicolae Vlad Popa pentru cea de chestor. PSD i-a propus pe Antonie Iorgovan si pe Nicolae Serban.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Modificarea vizeaza o reorientare catre curentul popular si urmeaza unor tentative similare din partea PPRM si a PPCD.
google-analytics.com